13055753_1181782515174725_7235505687883378256_o

Elia Apetroaie

“Indiferent de ora la care mă culc, nu suport să mă trezesc atunci când sună alarma. E un chin și o tortură să îmi întrerup visul, să las perna din brațe și să ies de sub patură, motiv pentru care zilele de sâmbătă și duminică sunt preferatele mele, tocmai pentru că pot sa-mi bat propriul record la numărul de ore de somn și să mă trezesc cât de târziu vreau.

Ei bine, începand cu luna mai, un weekend pe lună era destinat cursului de coaching care începea la ora 10. Nu prea știam cât o să funcționeze asta pentru mine. Cu toate astea, în primul weekend al lunii, timp de 6 luni, m-am trezit cu foarte mult entuziasm și nerăbdare: știam că urmează un alt modul de coaching.

Ce face ca Școala de coaching Pleiade să fie atât de specială? Mioara! Este o adevărată sursă de inspirație și mă consider foarte norocoasă că am învățat secretele acestui proces de la coach-ul meu preferat. O recomand cu mare drag tuturor celor care vor să se descopere, să își îmbunătățească relațiile cu cei din jur și să ajungă cei mai buni coach-i de pe piață. Alături de Mioara, poți fi sigur că ești pe drumul potrivit pentru tine.”