MENTOR COACHING

program de mentorat în coaching

VIZIUNE GENERALĂ ȘI OBIECTIVE

Procesul de Mentor Coaching este o cerință obligatorie a Federației Internaționale de Coaching (International Coaching Federation – ICF) în procesul de certificare și este vital în dezvoltarea unui coach care dorește să performeze la standarde profesionale.

ICF definește procesul de Mentor Coaching ca fiind „furnizarea de asistență profesională în scopul dobândirii și demonstrării nivelurilor de competență de coaching necesare la nivelul de certificare solicitat de un coach-solicitant (mentee). Mai mult, procesul de Mentor Coaching înseamnă că un candidat (mentee) parcurge un proces de coaching focusat pe abilitățile sale de coaching, mai degrabă decât un proces de coaching focusat pe construirea afacerii sale, pe echilibrul în viață sau alte subiecte care nu au legătură cu dezvoltarea abilităților de coaching ale solicitantului.”

Te putem acompania într-un proces de mentor coaching, fie că îți dorești îmbunătățirea sau aprofundarea abilităților tale de coaching, fie că obiectivul tău este obținerea nivelurilor de certificare ACC sau PCC ICF.

„Who you are is how you coach” (CSA)

În conformitate cu ICF, procesul nostru de Mentor Coaching cuprinde:

1. Focus pe dezvoltarea competențelor-cheie prin revizuirea și furnizarea de feedback oral și scris pe o serie de sesiuni de coaching ale mentee-ului.

Aceste sesiuni se vor desfășura rând pe rând, cu o sesiune de feedback între ele, oferind suficient timp între sesiuni pentru a permite integrarea învățării și dezvoltarea mentee-ului.

2. Oferirea de feedback verbal și / sau scris specific, folosind exemple concrete din sesiuni, astfel încât:

  • Mentee-ul va ști exact ce face bine.
  • Mentee-ul va înțelege ce are de făcut pentru a dezvolta un nivel mai aprofundat de măiestrie în coaching.

3. Cunoașterea mentee-ului din multiple unghiuri și onorarea:

  • Identității mentee-ului
  • Dorințelor mentee-ului
  • Stilului unic al mentee-ului

Date și locații de desfășurare a programului

Modalitatea de livrare a programului

  • Proces de mentor coaching unu-la-unu
  • Proces de mentor coaching în grup

Programul poate fi livrat față în față și / sau online, detaliile (datele, locațiile) vor fi stabilite împreună de mentor și mentee.

Programul este derulat online (platforma Zoom) și offline, în București (Șos. Gh. I. Sisesti nr. 195 B).

Programul este livrat în limba română.

Politici de preț

1800 euro, plată în avans sau în 3 rate de câte 600 EUR. La acest preț se adaugă TVA 19%.

10 ore de Mentor Coaching derulate pe parcursul a minim 3 luni.

Politici de rambursare

Ne dorim ca studenții noștri să fie dedicați și serioși atunci când intră în programul nostru. Din acest motiv, avem o conversație cu fiecare solicitant înainte de a se alătura programului nostru de coaching, pentru a crea posibilitatea ca fiecare să poate discerne cât de potrivit este pentru el programul. Rambursăm integral orice plată dacă decideți să anulați participarea înainte de începerea programului. Dacă anulați participarea în timpul programului, nu va fi nici un ramburs.